Bazové víno – Ovocné víno, polosladké
Sudové bazové víno s výraznou arómou a chuťou bazy čiernej. Svieže ovocné víno s dominantnou chuťou bazy a príjemnou kyselinkou v závere chuti. Bazové ovocné víno odporúčame podávať vychladené pri teplote medzi 10 až 14 °C. Ovocné bazové víno je vyrobené z kvetov čiernej bazy. Pri veľkoodbere vieme zabezpečiť dovoz v rámci západného a stredného Slovenska.
Popis
Ovocné bazové víno
- Farba: biele víno
- Zvyškový cukor: polosladké
- Alkohol: 10%
- Teplota skladovania: 10-12°C
- Teplota podávania: 10-12°C
- Víno vhodné k jedlu: dezert
Ďalšie informácie
Farba vína | Biele víno |
---|---|
Zvyškový cukor | Polosladké víno |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.